Over Prolizard

Prolizard

Wie zijn wij

Prolizard is een HR-dienstverlener voor KMO’s. 

Wij werken mee aan uw HR-strategie, zodat uw onderneming klaar is voor de toekomst en uw medewerkers mee kunnen groeien met uw bedrijf. 

Een groeiende onderneming kan immers  niet zonder solide HR-beleid, en daar zorgen wij voor. Steeds vertrekkend vanuit uw noden en steeds met de focus op uw business en uw bedrijfscultuur. 

Wij bieden oplossingen met betrekking tot alle aspecten van het personeelsbeleid. Zo kunt u bij ons terecht voor uw HR-projecten en interim management, maar ook voor juridische bijstand omtrent aanwerving en ontslag, loonbeleid, sociaal overleg, begeleiding bij inspectie, internationale tewerkstelling… 

Expertise en innovatie

Waarom met ons werken

15 jaar ervaring in alle HR-domeinen

15 jaar juridische expertise

To the point advisering

Vlotte communicatie

Innovatief meedenken

Wie zijn we?

Over Prolizard

Lies planckaert

Leonard Despriet

Leonard Despriet studeerde rechten aan de KU Leuven en vervolgens de Manama Sociaal Recht aan de VUB.

Nadien was hij zowel aan de balie Leuven als de balie Brussel actief  als advocaat om vervolgens als consultant grotere spelers en KMO’s bij te staan in hun HR-beleid.

Zowel acute HR-issues zoals een ontslag, loononderhandelingen als het sociaal overleg en inspecties genieten zijn dagelijkse aandacht.

Door zijn in-house ervaring en het  adviseren vanop afstand in zowel het collectief als individueel arbeidsrecht staat hij steeds voor u klaar om u een duidelijk advies te geven.

 

Lies Planckaert

Lies Planckaert behaalde in 2007 haar master in de rechten aan de UGent.

Intussen heeft ze 15 jaar ervaring opgebouwd in alle aspecten van het sociaal recht als consultant en als  legal manager. 

Lies is veelzijdig en zowel hard HR als soft HR genieten haar interesse. Zij adviseert steeds to the point met direct inzetbare juridische adviezen.

Lies is tevens gecertificeerd Data Protection Officer (DPO) en kan u begeleiden om uw onderneming GDPR-proof te maken.

Tevens wordt zij als preventieadviseur vaak geconsulteerd als er uitdagingen opduiken met betrekking tot het welzijn en de veiligheid op het werk.