Diensten

Diversiteit troef

Onze expertise reikt ver

We hebben een ruime expertise op vlak van HR en sociale wetgeving, maar onze expertise reikt verder dan dat. 

Met haar managementervaring kan Lies strategisch meedenken met uw bedrijf en weet zij voor welke uitdagingen een team/ teamcoach staat.  

- 01

HR Interim management

Wij bieden ondersteuning van uw HR departement  voor HR projecten en tijdelijke opdrachten, voor vervangingsopdrachten van uw HR professionals of uw bedrijfsjurist of de coaching van een team in een veranderingsproces. 

- 02

Opleiding

Een opleiding nodig over sociale wetgeving, over verloning, over uitzendarbeid, welzijn en preventie of privacy? We werken een opleiding uit volledig volgens uw noden en wensen. 

- 03

Slim verlonen

De loonlasten in België wegen zwaar door in vergelijking met onze buurlanden. Naast het klassiek verloningspakket gaan bedrijven meer en meer op zoek naar alternatieve vormen van verloning om de loonkosten optimaliseren.

Wij analyseren uw loonstructuur en staan u bij in de implementatie van onder meer: bonusplannen (warrants, cao 90,…), auteursrechten, cafetariaplannen en fietsleasing.

- 04

Inspectie

Brief ontvangen van een inspecteur? Geen nood, met een goede voorbereiding, kan reeds veel onheil voorkomen worden. 

Wij bereiden de inspectie samen met u voor, bieden bijstand ter plaatse en zorgen voor een correcte afhandeling.

Wist u trouwens dat er verschillende inspectiediensten zijn? Krijgt u bezoek van Toezicht op de Sociale Wetten, RSZ, RVA of Toezicht  Welzijn op het Werk? Neem dan zeker contact op met ons. Met onze jarenlange ervaring weten wij de juiste klemtonen te leggen.

- 05

Contracten en policies

Heeft u al een policy over het gebruik van de laadpalen die u op uw parking liet installeren? Mogen uw medewerkers uw bedrijfslogo vermelden op TikTok? Wat als uw medewerker een ongeval veroorzaakt door het gebruik van zijn smartphone achter het stuur? Uiteenlopende vragen, waarop wij u een antwoord kunnen bieden door gericht advies en het uitwerken van contracten of een policy op maat van u en uw bedrijf. 

- 06

Welzijn & preventie

Voorkomen is beter dan genezen en met de juiste aandacht voor preventie kan veel schade voorkolen worden. 

Als gekwalificeerd preventieadviseur staat Lies diverse ondernemingen bij in het uitstippelen van hun preventiebeleid en het voorkomen van arbeidsongevallen.